Първоначално публикувано от marian
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Предложение за национална среща на Алфа 156/147 - дискусия
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Първоначално публикувано от kpacuo Покажи съобщениеНаистина най удачно е септември.И може да пуснем темата като "национална среща на Алфа Ромео"
Национална среща на 156 е супер идея, както казах и по-нагоре, но моля ви не бъркайте нещата !!!
Иначе ви подкрепям на 100% за намеренията !
Comment
-
Както намекна колегата Alfa User , за Италфест трябва сериозна организация ! Недоволни винаги ще има , ако ще и да се направи на паркинга пред тях . Аз съм за това да бъде само на 147/156/ГТ , а след месец живот и здраве ще се видим на фестаAlfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
Ex: BMW E61 530 Xi
Comment
-
Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщениеКолега, нищо лично, но като гледам датата на регистрацията ти, ми се ще да те запитам ти бил ли си на ИТАЛФЕСТ или знаеш ли какво е туй нещо за да предлагаш такива идеи ???
Национална среща на 156 е супер идея, както казах и по-нагоре, но моля ви не бъркайте нещата !!!
Иначе ви подкрепям на 100% за намеренията !
Поздрави
Comment
-
Първоначално публикувано от kpacuo Покажи съобщениеОтносно ИТАЛФЕСТа само на два съм присъствал 2005-та когато беше в Долна Баня (когато промотираха Алфа 159 и Пунтото) и 2007-ма в Стара Загора.А относно регистрацията .... следя си форумите от доста време,а и незнам как можеш да прецениш даден човек само по дата на регистрация.И предлагането за дадено нещо не съм го предложил без да съм се интересувал как стоят нещата за даденото място което е предложено,и за място в което да се отседне вечерта.
Поздрави
Наистина не знам от колко време си във форума и на колко Феста си бил, а и датата на регистрацията ти ме накара да мисля, че си съвсем от скоро тук. Надявам се да приемеш извинението - ще почерпя по бира на следващия Италфест !
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеСъщото е и с мен....
Comment
-
Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщениеМисля, че ако се организира обща среща на алфа, то тогава си треа голяма организация, резервации, мани, колегата иска да организира среща на тези дати, и които отиде отиде, това е, то е ясно че няма да изгонят някой!
Няма нищо лошо да се събират на среща съфорумци с тези гореспоменатите модели, а някой страничен с др алфа ако отиде още по-добре, одобрявам твърдо и съм яко зарибен!
напълно те разбирам, но темата е така поставена, че другите когели трябва да се досещат, че и те са добре дошли имайки в предвид в кой раздел е пусната и доколко е споменато, че всички останали модели са добре дошли
по повод организацията, не съм наясно, но все си мисля че основното е да се намери мастото, а бройката е въпрос на желание и капацитет, но в никакъв случай не би спестила времето на организатораAlfa Romeo 159 2.4 20V JTDm SW TI Q4 2007
Alfa Romeo 156 1.9 16V JTDm SW Sport 2005 - втората бивша
Alfa Romeo 155 2.0 8V TS 1995 - бившата мръсница
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщениеНедоволни винаги има. Що сега видите ли имало среща на 155 ... Що пък Италфеста ще е еди-къде си ... и т.н.
Тука явно битува някакво неразбиране. Националната среща на 155 е за всички фенове и собственици на този модел - идеята е много проста, знаете как е в едно семейство - кой от какво боледува, кой какво си е купил, и т.н. оплаквания и хвалби. За национална среща на всички модели Алфа си имаме Италфест.
Та това е. Няма нужда от негативизъм и отрицателни емоции. Както виждате, аз (и не само аз) подкрепяме идеята за среща на 156, както и на 145 боксер ... с катализатор. И това е напълно сериозно. Пожелавам ви успех с организацията, защото хич не е лека задачка, и да се съберете много, и да изкарате супер - пък ние може да ви навестим така, както това можете да направите и вие
напълно разбирам идеята за срещи по модели, но не мога да я подкрепя в същата степен.
ясно е че Италфеста е общ Алфа събор, но какво лошо има в това между 2-а Италфест-а да има наколко други общи "Алфа" срещи?
Факт е, че отделните теми за срещи по модели, публикувани в отделните раздели предизвиква неразбирателство, всеки колега на своя си модел го разбира, но останалите колеги не могат.
Факт е, че никъде в тия теми по модели не е упоменато, че поканата важи за всички колеги без значение какви модели карат, което кара някой от тях да се чувстват пренебрегнати. Все пак не всички модели организират срещи, в такъв случай недоразбиране винаги ще има, но не и НЕДОВОЛНИ!!!
Не искам да обидя никого, просто изказвам моето мнение по повод срещите по модели, напълно съм за Общи срещи, колкото се може повече между всеки ИталфестAlfa Romeo 159 2.4 20V JTDm SW TI Q4 2007
Alfa Romeo 156 1.9 16V JTDm SW Sport 2005 - втората бивша
Alfa Romeo 155 2.0 8V TS 1995 - бившата мръсница
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от marian Покажи съобщениеСпоред мен трябва да има анкета с датите!!!
Comment
Comment